.

tävla om ett armband här

.

tävling

.

tävla om en väska här

.

tävla om body lotion och shower gel här

.

tävla om en babyliss icurl här

.


.

Jag är med och tävlar om en goodiebag från happystore.se LÄNKA (http://www.happystore.se) i Elins blogg! LÄNKA (http://eeeelins.blogg.se)

Goodiebagen innhåller:

Boken Engla's Showroom
Minttabletter, Death
Tuggummi, Hångla
Tygväska, Shop-o-holic med texten "I take pride in making my bank account cry!"
Korthållare, Medaljong

Klicka dig in på Elins blogg LÄNKA (http://eeeelins.blogg.se) och var med du också!


.


tävla om detta här

.


..

"En tävling pågår i hollywooddivans blogg, där kan du vinna en elektrisk ögonfransböjare från Blinc.
Jag är med och tävlar! Om det blir fler än 20st som är med och tävlar drar hon även en till vinnare som vinner en Mascara från Blinc. Gå in på hennes blogg för att vara med och tävla www.hollywooddivan.blogspot.com"


"Blinc Mascara är en helt unik mascara som bildar vattenfasta små ”tuber” runt ögonfransarna. Trots regn, gnuggande och tårar sitter Blinc mascara kvar utan att någonsin rinna eller flyta ut. Den unika formulan är helt oljefri och mycket skonsam mot ögonen. Du slipper problem med irriterade ögon och färg på den känsliga ytan under ögat."

.


Nu pågår en tävling hos Julia Berg där du kan vinna en goodiebag fylld med en massa roliga saker! Reglerna är enkla, var med och tävla du med, tryck HÄRSponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken, Bambubutiken, Happystore, Glamouren, Wishdesign, Blingit, Beautifulme, Karin Herzog, Girlstuff, Design Atenga, Frozza, Pay less 4 qualityPuss, Bemi Smycken,.


Tävlingsbonus: De som lägger in sina uppgifter hos Frozza och därigenom får deras nyhetsbrev blir automatiskt VIP - medlemmar om man deltar i den här tävlingen. I vanliga fall så måste man handla för 1000 kr för att bli vipmedlem. Som VIP-medlem så får man man flera bra erbjudanden, t.ex. 10 % på allt man köper, halva priset på vissa varumärken, först info om rean mm! Skriv i din kommentar när du deltar att du skrivit in dig, och dina initialer.

.


.tävla om en goodiebag här

.

tävla om ett peace&love armband här

.


.


.


.


.


RSS 2.0